Sanda Personlig assistans

Assistansbolaget där alla får vara sig själva

Den personliga upplevelsen av att ha ett bra liv i centrum

Vi vill göra skillnad i människors liv

Vad är Sanda Assistans?

När Sanda Assistans startades 2018 var vår vision glasklar. Vi ville skapa ett assistansbolag som har den personliga upplevelsen av att ha ett bra liv i centrum.  

Att känna sig nöjd och lycklig betyder olika saker för olika personer. Därför vill vi inte bara ha dig som kund, utan vi vill lära känna dig som person och försöka förstå vad ett lyckligt liv innebär för dig. Tillsammans kan vi då skapa de bästa förutsättningarna för att du ska känna dig nöjd med din assistans.

Sanda Assistans är nystartat, men vi som driver det har varit i branschen länge. Vi har med oss kunskap från våra utbildningar, våra år som yrkesverksamma assistenter och arbete som arbetsledare. Men vi har också med oss egna erfarenheter av att vara närstående och familj till personer med behov av personlig assistans. Vi vet hur det är att vara på båda sidorna av uppdraget och det är en av våra största styrkor.

Personligt assistansbolag

Vi människor tror oss ibland veta och förstå en annan människas funktionsvariation - men vi har ingen aning. Vi kan bara vara lyhörda, lyssna och försöka förstå.

Betty Olsson, Grundare

Extra info med anledning av Covid -19

Vi på Sanda Assistans vill att vi tillsammans försöker följa rekomendationerna för att
undvika att vi sprider viruset vidare till våra brukare och kollegor.

Här kan du läsa om hur vi på Sanda Assistans hanterar Covid-19:


Du hittar mer information på nedanstående externa länkar, och har du några frågor så är du välkommen att kontakta oss!

https://www.boras.se/coronaviruset
https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/
https://www.vgregion.se/covid-19-corona/

Välja assistansbolag Sanda

Att välja assistansbolag

Det är viktigt, och ibland svårt, att hitta ett assistansbolag som passar. Här kan du läsa mer om vad vi står för och vad vi har att erbjuda dig om du väljer att ha din personliga assistans via oss.

Sanda Hem Korttidsboende

Daglig verksamhet Sanda Hem

Som ett komplement till vårt assistansbolag har vi igång en Daglig verksamhet, Sanda Hem. Är du intresserad av vår dagliga verksamhet kan du redan nu kontakta oss för information och besöka oss i våra nya fräscha lokaler vid Tranåssjön i Kråkered.

Hunddagis LSS

Trim & Klipp Hunddagis

Vill du förgylla dina dagar med fyrbenta vänner? Nu finns möjligheten att vara med Sanda Assistans dagliga verksamheten på Ulricehamns hunddagis Trim & Klipp!

Ta kontakt Sanda Assistansbolag

Personlig
kontakt

Grunden till all personlig assistans är personlig kontakt! Oavsett om du letar nytt assistentbolag eller redan är kund hos oss så kan du alltid kontakta oss med dina frågor och funderingar! Klicka här för att se hur du enklast kommer i kontakt med oss.

Följ oss på sociala medier

Kontakta oss

Vi svarar så snart vi kan!