Entre exteriör 72 dpi

Om oss

Betty Olsson

VD

Behöver du hjälp med LSS-frågor, myndighetkontakt eller behöver du hjälp med konflikthantering kring din assistans?
Fråga Betty!

betty@sandaassistans.se

Tanken att göra skillnad för människor har alltid stått mig nära. Att få skapa möten mellan människor är det bästa med mitt jobb!

Betty Olsson - VD

Betty, grundare och VD på Sanda Assistans, har alltid arbetat med människor på ett eller annat sätt. Hennes genuina längtan att få göra skillnad i människors liv präglar hela visionen med Sanda.

En av Bettys styrkor är hennes långa erfarenhet av LSS-frågor från både kommun och privata bolag, som tillsammans med hennes socialpedagogiska utbildning skapar en stabil kunskapsgrund. Behöver du hjälp att ansöka om personlig assistans till Försäkringskassa och kommun är Betty den du ska vända dig till!

Fritiden fyller hon gärna med träning, umgänge med vänner & familj samt en avslappnande bastu då och då. Detta förstås om hon inte hänger med familjen på deras smultronställe i Värmland.

betty@sandaassistans.se
0709 54 29 82

Gustav Olsson - Vice VD

Gustav Olsson

Vice VD

gustav@sandaassistans.se

Medeleine Moberg

Verksamhetschef

Har du frågor kring Anställning, avtal, eller arbetsrätt?
Fråga Madeleine!

madeleine@sandaassistans.se

Att kommunicera med olika sorters människor är något som förgyller min arbetsdag.

Madeleine Moberg - Verksamhetschef

Madeleine Moberg är verksamhetschef med bland annat personalansvar. Hon bor i en lägenhet mitt i centrala Borås tillsammans med sin man Henrik. De har två vuxna söner.
På sin fritid är Madeleine ofta i sin husvagn i Varberg, på någon fin golfbana eller på någon mysig restaurang tillsammans med goda vänner.

Madeleines tidigare yrkeserfarenheter har en sak gemensamt: att hon alltid arbetat med människor på ett eller annat sätt. Hon kommer närmast från ett annat assistansbolag där hon arbetade som verksamhetschef i 4 ½ år.
Hon har också arbetat som butikschef och säljare på Lindex samt arbetat som personalansvarig på två
andra företag i Borås. Hon tycker om att jobba med HR, personalfrågor som främjar en organisation som tex. rekrytering, kompetensutveckling och personalvård.
Så om ni har några frågor gällande er anställning, avtal, arbetsrätt m.m. får ni gärna ringa till Madeleine!

madeleine@sandaassistans.se
0768 60 71 96

Alla människor förtjänar lite guldkant på tillvaron!

Camilla Pålsson - Verksamhetschef

Camilla Pålsson, Verksamhetschef på Sanda Assistans, är gift och har 2 vuxna söner. Hon bor på landet mellan Borås och Ulricehamn. Fritiden fylls med vänner, resor, träning och allt annat som gör livet till en fest!

I sitt yrkesliv har Camilla arbetat med människor som behöver stöd och service på olika sätt. Inom vård- och äldreförvaltningen, både administrativt och ute i verksamheterna, inom sociala omsorgsförvaltningens pool och som bemanningsplanerare, Södra Älvsborgs sjukhus och som  verksamhetschef på ett assistansbolag.

Camillas stora erfarenhet gör henne till ett pålitligt tillskott här på Sanda Assistans!

camilla@sandaassistans.se
0768 60 71 93

Camilla Pålsson

Verksamhetsansvarig

Behöver du hjälp med verksamhetsfrågor, myndighetskontakter eller har du administrativa frågor?
Fråga Camilla!

camilla@sandaassistans.se

Anders Johansson

Verksamhetschef

anders@sandaassistans.se

Anders Johansson - Verksamhetschef

Anders Johansson, Verksamhetschef på Sanda Assistans. Anders lever tillsammans med Jennifer och deras 3 barn. Anders har ett stort intresse för idrott och framför allt handboll, så under höst och vinter tillbringas all fritid i idrottshallen med Borås HK. Där spelar han i seniorlaget, är ungdomsledare, engagerar sig för handboll i idrottssvaga områden samt ansvarar för; Borås HK – Handboll För Alla, där personer med funktionsvariationer får möjlighet att idrotta på sina villkor, få dela gemenskap och känna delaktighet. Under vår och sommar tillbringas fritiden i stället på golfbanan.

I sitt yrkesliv har Anders alltid arbetat inom Personlig Assistans. Både som assistent och ledare inom branschen. De senast 4 åren har han varit anställd på ett assistansbolag som kund- och personalansvarig innan han började arbeta hos oss på Sanda Assistans.

anders@sandaassistans.se
0721 69 76 36

Ingen kan göra allt men alla kan göra ngt.

Christoffer Backman - Verksamhetschef

Christoffer jobbar som Verksamhetschef inom den personliga assistansen. Han bor i en villa i Kråkered med sambo och två barn. På fritiden tycker han om att vara med familj och vänner. Han har ett stort idrottsintresse och tittar gärna på fotboll, samt när tillfälle ges kan det bli en och annan golfrunda också. Renovering och byggnation av hemmet är något som han även sysselsätter sig med .

Christoffer har alltid funnit glädjen i att arbeta med människor. Framförallt med personer med funktionsvariationer. Senaste året har han jobbat på den dagliga verksamheten som är knuten till Sanda Assistans, men har nu gått över till assistansen. Annars så har han jobbat mycket med ungdomar i både skola och inom sociala omsorgsförvaltningen.

christoffer@sandaassistans.se
0709 20 65 89

Christoffer Backman

Verksamhetschef

christoffer@sandaassistans.se

”Det finns inga hinder bara möjligheter”

Emilia Larsson - Verksamhetschef

Emilia Larsson, verksamhetschef på Sanda assistans.
På fritiden så tycker hon om att umgås med vänner, familj, shopping och äta god mat. Emilia är utbildad undersköterska och har arbetat hela livet med människor som behöver stöd och service i olika former.

Nu senast innan hon började på Sanda Assistans så arbetade hon på ett annat assistansbolag där hon arbetade som samordnare i 5 år.

emilia@sandaassistans.se                                                                                                                                                                       0709 20 65 85

Är en mycket glad och positiv person

Marcus Alfinson - Informatör

Informatör i verksamheten och kommer att sitta på vårt nya kontor.

I sina tidigare uppdrag från bl a Q4 scan-design där jobbade han med att bygga E- butiken med bilder, texter all content osv. Nu driver han sitt egna bolag MrAlfinson där han förser  personer i rullstol med idag en helt egenproducerad vind o regnbyxa för utomhusvistelse i alla väder.  Har också en Pod tillsammans med en kompis där Marcus bl.a. besöker caféer o restauranger o gör bedömning av maten men i synnerhet hur tillgängligheten är.

Marcus är driven och brinner för utvecklingsfrågor kring funktionsvariationer samt samordnar gärna trevliga evenemang och aktiviteter för våra kunder och assistenter. Mer info om dessa aktiviteter kommer att skickas till varje kund samt kommer att finnas på Sandas hemsida.

På sin fritid fokuserar han gärna på inredning och arkitektur, går gärna på konserter, fika o äta ute på restauranger kanske efter en bra film på bio. Marcus är 29 år, bor växelvis hos sin mamma på Hulta eller hos pappa i Sjömarken. Har också tre bröder samt tre brorsbarn som han gärna träffar.

marcus@sandaassistans.se                                                                                                                                                                 0720 08 61 3

Christoffer Backman

Verksamhetschef

christoffer@sandaassistans.se

Vår policy

Sanda Assistans strävar efter att alltid respektera varandra, vilket ibland innebär att acceptera andra – trots olikheter. Alla människor är olika och vi värnar om allas lika värde. Vi tycker om humor och skrattar gärna med varandra – men aldrig åt varandra.

Tystnadsplikt och sekretess är mycket viktigt, och vi ser det som absolut grundläggande för att värna om brukarens integritet. Vi ser mycket allvarligt på att bryta mot sekretessen, vilket bland annat inkluderar att det inte är tillåtet att dela information om arbetet på sociala medier. Endast om brukaren samtycker kan detta tillåtas, men det bör hanteras med försiktighet samt med ett professionellt förhållningssätt.

Vi värdesätter lojalitet och att vara lojal innebär bland annat att man inte talar illa om eller smutskastar arbetsgivaren, anställda eller brukare inför utomstående. Att vara lojal kan innebära att man inte talar illa om och smutskastar arbetsgivaren, anställda eller kunden inför utomstående eller kunder. Det är både en rättighet och en skyldighet för alla att få framföra sin mening, men det ska vara professionellt och grundat på erfarenhet och sakkunskap.

Vi respekterar fattade beslut och arbetar för att genomföra dem, även om vi personligen har en avvikande åsikt.

 

Vi tar tydligt och aktivt avstånd från:

Trakasserier, som enligt lagens definition är ett uppträdande som har ett samband med någon av diskrimineringsgrunderna, som tex kön, etnisk tillhörighet, trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder. Givetvis är all form av trakasserier strängt förbjudna.

Kränkande särbehandling, där avses återkommande negativa verbala eller fysiska handlingar som riktas mot enskilda medarbetare eller brukare på ett kränkande sätt. Det kan leda till utanförskap. Kränkande särbehandling riskerar också att leda till sämre arbetsresultat och samarbetssvårigheter på de arbetsplatser som drabbas. Vår målsättning med arbetsmiljöregler baseras på idén om alla människors lika värde och rätt till lika möjligheter och rättigheter.

Negativa och konfliktsökande attityder. Alla våra medarbetare ålägger sig att samarbeta med arbetsgivaren och arbetskamrater på ett professionellt sätt. Man kan exempelvis inte inta ett förhållningssätt som innebär att man hamnar i konflikt med arbetsledning eller arbetskamrater.