Lediga jobb

Här hittar du våra lediga tjänster.
Men vi söker ständigt efter nya hjältar till vår verksamhet, så tveka inte att

Skicka en spontakansökan här!

Vi söker dig som vill ha ett stimulerande och utmanande arbete. Det är en merit om du har erfarenhet av liknande arbete men det är din personlighet och inställning till arbetet som är avgörande.

I arbetet som personlig assistent kommer du stödja en 12 årig flicka i sin vardag utifrån hennes individuella hjälpbehov. Flickan går i skolan på dagtid och har behov av personlig assistans övriga tider på dygnet samt under skollov.

Flickan har EP, inget språk och medfödd hjärnskada. Du behöver kunna se möjligheter för att erbjuda flickan delaktighet i en så aktiv och meningsfull vardag som möjligt utifrån önskemål och behov. Du ska vara bekväm med att vara själv ihop med flickan när de krävs, då de inte alltid finns någon av familjen inne i huset.

Du kommer arbeta i familjens hem med närhet till djur och natur, skog och sjöar. Familjen lever ett aktivt liv och flickan önskar vara delaktig i det på sitt sätt utifrån sina förmågor och med din stöttning.

Familjen bor på landet så körkort och tillgång till bil är ett måste. Du kan ej vara allergisk då familjen bor på bondgård.

Vi söker 2-3 tjänster.

Mails ditt CV till
camilla@sandaassistans.se

Stressfritt jobb hos glad 11-åring på heltid.

Jag är en glad 11-åring som bor med mina föräldrar och lillasyster i villa i Ulricehamn. Nu letar jag efter en pålitlig, glad och påhittig assistent som vill hjälpa mig att träna, bada och busa.
Att arbeta med mig passar dig som gillar att hitta på egna aktiviteter och som gärna tar med mig till lekplatsen eller på en långpromenad i solen.

Du ska kunna arbeta dygnets alla timmar, inkl. vakennätter samt följa med mig på semester.
Vi intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om du inte kan arbeta heltid går det bra att ansöka som timvikarie istället.

Vill du veta mer om mig, kolla in YouTube-filmen nedan.
https://www.youtube.com/watch?v=zSi5O_0dqSs

Mails ditt CV till
madeleine@sandaassistans.se

Har du frågor kring tjänsten kan du ringa till mig på 0768-607196

Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag?

Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand.

Vi söker en personlig assistent till en glad och positiv tjej på 38 år i Floda.
Hon uppskattar att du är lyhörd, positiv, har nära till skratt och tycker om dagsutflykter.

Hon bor i en lägenhet i centrala Floda. Här får du chansen att arbeta tillsammans med en härlig arbetsgrupp som gärna tar intiativ till utflykter.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom vård/omsorg men det är inget krav

Krav: Körkort
Tjänsten är ett vikariat på ca ett år med goda chanser till förlängning.

Mails ditt CV till
madeleine@sandaassistans.se

Har du frågor kring tjänsten kan du ringa till mig på 0768-607196

Vi på Sanda Assistans söker en personlig assistent till en av våra kunder i Vårgårda.

Vår kund är en glad och aktiv tjej på 28 år.
Hennes diagnos är autism, och medelsvår utvecklingsstörning.

Hon älskar djur och hjälper gärna till i familjens ladugård. Hon tycker om att åka ut på utflykter till affären eller en tur till skogen.

Om tjänsten:
Som personlig assistent hos henne kommer du att jobba motiverande och stöttande i hennes vardag då funktionsnedsättningen sätter gränser.

Det innefattar stöd vid personlig hygien, vid vanligt förekommande hushållsgöromål samt finnas till hands vid olika aktiviteter.

Vi söker dig som är flexibel och kan anpassa ditt arbete efter kundens behov.

Du ska kunna ta egna initiativ, stötta och motivera när det behövs.

Vi ser gärna att du är empatisk och känner dig trygg med att sätta gränser.

Har du som söker erfarenhet/utbildning av autism, lågaeffektivt bemötande är det ett plus.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Madeleine Moberg på 0768607196.

Skicka din ansökan idag!

Lugnt arbete hos glad 11-åring

Jag är en glad 11-årig kille med flerfunktionsnedsättning som bor med mina föräldrar och lillasyster i villa i Ulricehamn. Nu vill jag utöka vår goa assistentgrupp och letar efter en pålitlig, flexibel och påhittig assistent som vill hjälpa mig att träna, bada och busa.

Jag sitter i rullstol och behöver hjälp med mat, hygien och förflyttningar. Jag har en CP-skada, epilepsi och utvecklingsstörning.
Mina assistenter är med mig i skolan och hjälper mig att komma ut på promenader och annat kul.
Du ska kunna arbeta dygnets alla timmar, inkl. vakennätter samt följa med mig på aktiviteter.

Maila ditt CV till
madeleine@sandaassistans.se

Har du frågor kring tjänsten kan du ringa till mig på 0768-607196

Vi Sanda assistans är ett av de starkast växande assistansbolag i Västra Götaland. Vi är stolta över vårt bolags sätt att förvalta förtroendet från kunder och medarbetare. Hos oss finns en gemenskap som genomsyrar hela organisationen, från medarbetare till kunder och deras anhöriga samt företrädare. Vi har en varm och välkomnande kultur där många olika sorters människor samarbetar och trivs. Vi kallar det för Tillsammans-känslan.

Är du en person som kan vägleda och inspirera andra? Tror du, precis som vi, att ledarskapet blir som bäst när det bygger på tydlighet, tillit och mod? Vi söker nu en verksamhetschef inom personlig assistans vilket innebär personalansvar för grupper som arbetar hos våra kunder. Vidare vill du ge bästa service och ha en god kommunikation med våra kunder och deras stödpersoner.

Om tjänsten

Du har helhetsansvar för dina grupper/verksamheter vilket innebär kvalitets-, arbetsmiljö- och budgetansvar. Du ansvarar för att leda, genomföra och följa upp det som krävs av verksamheten samt driva utveckling och förbättringsarbete utifrån vårt målarbete samt utifrån politiska riktlinjer och lagar som verksamheten vilar på. 

Assistansgrupperna som arbetar utifrån kundens behov och önskemål utvecklar du tillsammans med de personer som behöver vårt stöd (kund, företrädare, anhöriga), samordnare och övriga medarbetare. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor inom området och i dagsläget rapporterar du direkt till VD. Det finns gott om stöd genom kollegialt samarbete där även ledningen är delaktig.

För att trivas behöver du kunna hantera ett mångfacetterat ledarskap och att leda på distans. Du har ansvar för att verksamheten bedrivs inom ramen för budget och enligt gällande lagstiftningar, rutiner och riktlinjer.

Vem är du? Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledarskap inom LSS personlig assistans. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning som exempelvis socionom, sjuksköterska eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som relevant för uppdraget. Det är dock meriterande om du har erfarenhet av arbete som chef/ledare, gärna med kunskap och kännedom om LSS målgrupper.

Som ledare motiverar du dina beslut genom en öppen och rak kommunikation och står för den värdegrund som gäller för verksamheten. Du lyssnar och litar på dina medarbetare, du visar respekt för allas lika värde samt ser värdet av och verkar för mångfald. I ditt uppdrag ska du kunna hantera såväl operativa som strategiska verksamhetsfrågor. Som verksamhetschef hos oss är du en förebild för andra och du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete. Då samverkan och samarbete är en stor del av arbetet så är det en viktig egenskap hos dig. Du trivs med att i ett högt tempo arbeta mot mål och du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du har även förmåga att engagera, inspirera och göra dina medarbetare delaktiga. Du handlar i enighet med fattade beslut, ekonomiska förutsättningar, verksamhetsplaner, mål, policys och riktlinjer. Vidare har du god administrativ förmåga och mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är på heltid och individuell lönesättning tillämpas.

Arbetsplatsen/kontoret ligger nära centrala Borås.

Skicka din ansökan till: gustav@sandaassistans.se med referens ”Verksamhetschef”

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Gustav Olsson (vice VD) 076 145 05 88

Vi söker dig som vill vara med att starta upp en ny assistentgrupp och kunna göra skillnad i en annan människas vardag.

Vi har fått ett nytt uppdrag hos en man som är 54 år. Han bor i Gånghester, ca 10 minuter från Borås centrum och har ALS, som är en nerv och muskelsjukdom som försämras gradvis.

Vår kund är glad, social och en aktiv man. Han har många olika intressen som t.ex. musik, sport och vill gärna komma ut på olika aktiviteter.

Tjänsten innefattar stöd och hjälp vid personlig hygien, vanlig förkommande hushållsarbete, hjälp vid förflyttningar, träning  samt stöd och hjälp vid olika aktiviteter.

 

Vi söker dig som är flexibel och kan anpassa ditt arbete efter kunden behov.
Det är ett plus om du har erfarenhet av liknande arbete men inget krav.

Kunden har en egen bil så körkort är ett krav.

Tjänsten är dagtid och arbetspassen är mellan kl. 08.00-20.00

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Madeleine Moberg på madeleine@sandaassistans.se eller 0768-607196.

Vi söker en personlig assistent till en av våra kunder i Fristad.

Kunden är en glad och aktiv 22- årig tjej med autism, ADHD och medelsvår psykisk utvecklingsstörning.

Hon älskar sång, musik, dans, bakning, promenader, och att vara aktiv på sin fritid.

Mer om tjänsten:
Som personlig assistent hos henne kommer du att jobba motiverande och stöttande i hennes vardag då funktionsnedsättningen sätter gränser.
Det innefattar stöd vid personlig hygien, vid vanligt förekommande hushållsgöromål (tvätt, städning och matlagning) samt finnas till hands vid olika aktiviteter.
Uppdraget innefattar stöttning i hennes egen lägenhet och på hennes dagliga verksamhet, Sanda Hem.

Vi söker dig som är flexibel och kan anpassa ditt arbete efter kundens behov. Du får gärna besitta förmågan att ”se vad som behöver göras” samt kunna ta egna initiativ.
Vi ser gärna att du är empatisk och känner dig trygg med att sätta gränser. Du är tålmodig, aktiv och tycker om att vara kreativ och påhittig.

Ditt arbete som assistent åt vår kund innebär att kunna motivera, stötta och läsa av så du alltid ligger steget före.

Har du som söker erfarenhet/utbildning av autism, lågaeffektivt bemötande, samt tecken som stöd är det ett plus.

Tjänsten är på ca 80% och tim/behov anställning. Arbetstiden är dygnspass med sovande jour.

Vill du veta mer eller ansöka, kontakta Camilla Pålsson på 0768-607193 eller camilla@sandaassistans.se