Hunddagis i Ulricehamn

Hunddagis i Ulricehamn

Vill du förgylla dina dagar med de fyrbenta vännerna så finns det nu möjlighet på den dagliga verksamheten (LSS / SoL) på hunddagiset Trim & Klipp i Ulricehamn!

Att arbeta med hundar innebär både glädje och ansvar. Att tillbringa sitt dagliga arbete med att få ge omtanke, vård och kärlek till ett djur som bara vill ge kärlek tillbaka är för många bara en dröm.

Det dagliga arbetet på Trim&Klipp

På hunddagiset kommer ca 20-25 hundar dagligen mellan 07:00-17:30 när matte och husse är på sitt arbete. Under denna tid finns många fasta rutiner som krävs för att hundar ska må bra.

  • Promenader
  • Hundgodis
  • Lagar mat ihop
  • Hundpyssel
  • Hjälpa till med pälsvård
  • Och mycket mera!

Lillemor Tapper som bedriver hunddagiset sedan 12 år tillbaka har stor erfarenhet av både hundvård och arbete med människor som har speciella behov. Lillemor ser allas lika värde och ger de som vill chansen att få utvecklas inom området hundar.

Tillsammans med två medarbetare, som varit med i många år, arbetar teamet för en god sammanhållning och bra gruppkänsla. 

Målet är att deltagare ska få känna ansvar och våga ta för sig med gott stöd och diskret vaksamhet. 

Att väcka goda egenskaper hos en individ i en sådan här fantastisk verksamhet speglar av sig även i individens liv utanför arbetet. 

Hunddagis LSS

Vem kan söka arbetsplats?

Personer i arbetsför ålder som inte förvärvsarbetar eller studerar och som tillhör personkrets 1 eller 2 enligt 1§LSS, eller har ett SoL beslut, kan ansöka om att få vara en del av den dagliga verksamheten på hunddagiset.

Om du känner dig osäker på hur du ska gå tillväga kan du be anhörig/god man/förvaltare att höra av sig till Ulricehamns kommun antingen via mail eller telefon. Du kan också kontakta verksamhetschef Lillemor Tapper på 070-252 23 57 här på Sanda Assistans så hjälper hon dig!

LSS daglig verksamhet hunddagis
Ulricehamns hunddagis

Vem kan söka hundplats?

Via Trim & Klipps facebooksida kan du få en liten glimt av hur verksamheten fungerar, och vill du ha plats för din hund på hunddagiset är det enklast att direkt ta kontakt med föreståndaren Lillemor Tapper på telefon 0702-522357.

Adress till hunddagiset är:
Ulricehamns Hunddagis Trim&Klipp
Dalgatan 8
523 37 ULRICEHAMN

”Ni är bäst! Skulle inte klara mig utan er verksamhet.”

Nöjd hundmatte